Aquell Sant Pol: la platja i l’espigó

En motiu del Dia del Patrimoni Audiovisual, enguany hem ofert el passi de la pel·lícula: Aquell Sant Pol: La platja i l’espigó.

Es tracta de 2 cintes originals de 16mm, d’imatges familiars i d’estiueig de Miquelina Fiter Rosaura, corresponents als anys 40 del segle XX. Les pel·lícules han estat cedides a l’Ajuntament de Sant Pol pel seu fill, Patet Fiter, en el que ha esdevingut la primera donació d’imatges en moviment que rep l’Arxiu Municipal.

Les 2 pel·lícules originals contenen, a més de les imatges de Sant Pol, imatges d’altres llocs, com Arenys i Caldetes. La cinta projectada, en canvi, és una compil·lació de totes les imatges del nostre poble, realitzada per en Pere Sauleda. La podeu veure a continuació:

Aquell Sant Pol: la platja i l’espigó. Compil·lació de les imatges de Sant Pol, a càrrec de Pere Sauleda. Hi apareixen, entre d’altres, la platja de Moré i el Passeig de la Punta, en el moment de construcció de l’espigó.

A continuació podeu veure les 2 pel·licules originals:

Imatges familiars i d’estiueig de la família Fiter-Rosaura, on hi apareix Sant Pol, a més d’unes imatges de l’Hotel Colón de Caldes d’Estrac.
Imatges familiars i d’estiueig de la família Fiter-Rosaura, on hi apareix Sant Pol, a més d’altres imatges, algunes de les quals corresponen a Arenys de Mar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s